Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Συγκλονιστικό όραμα 10χρονου με τον γέροντα Παΐσιο, που αφορά την Κύπρο!

Αναδημοσιεύουμε την παρακάτω είδηση με κάθε επιφύλαξη.
 Και αυτό γιατί τον τελευταίο καιρό το όνομα του μακαριστού Γέροντα Παϊσίου εμφανίζεται τακτικά σε διάφορες "προφητικές εμφανίσεις". Όπως πριν 4 περίπου μήνες, όπου ο Γέροντας προέτρεψε κάποιους αγιορείτες μοναχούς να προμηθευτούν τα Μοναστήρια αλεύρι και λάδι, ενόψει κάποιου επερχόμενου πολέμου στους επόμενους 3 μήνες. Η "προθεσμία" του Γέροντα όμως πέρασε και κανένα θερμό γεγονός δεν έγινε. Για άλλη μία φορά κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομα του Γέροντα... για τους δικούς τους σκοπούς...
Το νέο περιστατικό, που παραθέτουμε στη συνέχεια, μπορεί, ελπίζουμε και προσευχόμαστε να είναι αληθινό... Ο χρόνος θα δείξει... 

Αληθινό χθεσινό περιστατικό :
φίλος μου από την Κύπρο βρέθηκε με ηλικιωμένο γέροντα και κουβέντα στην κουβέντα ο παππούς του ανέφερε ότι κατάγεται από τα κατεχόμενα.
Σε ερώτηση του φίλου μου "πώς τα βλέπεις τα πράγματα παππού;" αυτός απάντησε ότι "σύντομα θα γυρίσουμε πίσω!" με αφοπλιστική βεβαιότητα!
"Και πώς είσαι τόσο σίγουρος;" τον ρώτησε πάλι ο φίλος μου.
"Άκουσε να δεις παιδί μου :
ο εγγονός μου που είναι 10 ετών είδε στον ύπνο του σε όραμα, τον γέροντα Παΐσιο να τον παίρνει από το χέρι και να τον οδηγεί στο σπίτι μου στα κατεχόμενα, λέγοντάς του ¨εδώ θα επιστρέψεις και θα ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου αγόρι μου¨! Όταν ρώτησα τον μικρό πώς ήταν το σπίτι μας, το οποίο δεν έχει δει ποτέ ούτε σε φωτογραφία, αφού μου το περιέγραψε είπε συγκεκριμένα πως ¨έχει άσπρα ψηλά κάγκελα και γύρω-γύρω μικρές τούρκικες σημαίες¨ κάτι που δεν ταίριαζε με τα κάγκελα που είχαμε αφήσει εμείς και ήταν μαύρου χρώματος. Έτσι αποφάσισα, να πάω στα κατεχόμενα να το δω από κοντά έπειτα από πάρα πολλά χρόνια. Όταν πήγα έμεινα κατάπληκτος αφού το σπίτι πλέον ήταν ακριβώς όπως το περιέγραψε ο εγγονός μου. Γι' αυτό σου λέω, σύντομα θα γυρίσουμε πίσω..."

Υ.Σ.
Ο ηλικιωμένος γέροντας είναι από το χωριό Κυχρέα όπου είναι κοντά σε στρατοκρατούμενη περιοχή όπου μένουνε πολλοί τούρκοι αξιωματικοί σε σπίτια Ελληνοκυπρίων.

ΠΗΓΗ: http://1453-2009.pblogs.gr/2010/12/sygklonistiko-orama-10hronoy-me-ton-geronta-pa-sio-poy-afora-thn.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου